Bezoek de Grote Kerk Den Haag

Openstelling

Regelmatig zetten we de deuren van de Grote Kerk voor je open en ben je van harte welkom om de kerk van binnen te aanschouwen. De ruimte en de lichtinval zorgen er ongetwijfeld voor dat ook jij van onze kerk onder de indruk bent. Let ook even op het prachtige lijnenspel in het hoogkoor en vergeet vooral ook niet omhoog te kijken naar de plafondschildering.

Neem daarnaast ook een kijkje bij de diverse monumenten in de kerk en bedenk je dan dat de Ridders van het Gulden Vlies hier hebben rondgelopen, regenten en zeehelden hier begraven liggen en kroonprinsen en -prinsessen hier zijn gedoopt. In dit bijzondere gebouw, dat de eeuwen heeft getrotseerd, vind je de sporen van heel verschillende periodes in de Nederlandse geschiedenis.

De Grote Kerk is tijdelijk gesloten.

Wij hopen je spoedig weer te kunnen verwelkomen!

Agenda

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Evenementen agenda

Route en locatie

Op loopafstand van de Grote Kerk liggen twee parkeergarages. Voor een routebeschrijving klik je op de hiernavolgende koppelingen Torengarage of Q-Park City Parking en vult u uw vertrekplaats of -adres in. Klik hier voor meer algemene info over parkeren en tarieven in Den Haag.

Reizen per openbaar vervoer wordt op dit moment afgeraden. Kijk voor meer informatie op:
ns.nl
9292ov.nl

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle activiteiten in en rondom de Grote Kerk? Meld je dan aan voor onze kwartaal nieuwsbrief.