Grote Kerk Events

Ben jij van plan een evenement te organiseren op onze mooie locatie? Dan krijg je vanaf je allereerste contact te maken met onze vaste partner Grote Kerk Events. De partij die vanaf dat moment niet alleen jouw vaste aanspreekpunt is, maar ook graag met je meedenkt en je volledig ontzorgt in aanloop naar en tijdens jouw evenement. Met jarenlange ervaring in evenementen, hospitality en catering is het team van Grote Kerk Events een onmisbare schakel in onze organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar meer informatie? Stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: events@grote-kerk.nl.

Eigen evenementen

Grote Kerk Events is niet alleen de betrouwbare en bevlogen partner voor jouw evenement, het team organiseert met enige regelmaat zelf ook evenementen in de Grote Kerk. Voor meer informatie over deze evenementen bezoek je: grotekerk-events.nl.

Heel graag tot ziens in de Grote Kerk Den Haag!