Unieke locatie en ambiance voor jouw evenement

Het decor voor jouw evenement

De Grote Kerk is één van de oudste gebouwen van de stad en biedt hiermee de unieke ambiance en entourage voor jouw evenement. Organiseer je een bedrijfsfeest, chique diner, receptie, congres, beurs of festival dan is de Grote Kerk jouw ultieme locatie.

De Grote Kerk, gelegen in het historische centrum van Den Haag en op loopafstand van het parlementaire hart, biedt alle faciliteiten om van jouw evenement een succes te maken.

Coronaproof organiseren

In deze tijd waar fysiek bij elkaar komen niet mogelijk is, zijn online evenementen de manier om in contact te blijven met relaties en medewerkers. In de Grote Kerk zijn volop mogelijkheden voor het faciliteren van online of hybride evenementen. In samenwerking met onze AV partner bieden wij een compleet pakket om je volledig te ontzorgen.

Zakelijke evenementen

• Vergaderingen
  • Seminar / congres
  • Presentaties
  • Workshop

Organiseer je een congres, symposium of een vergadering? De Grote Kerk biedt de perfecte faciliteiten in een historische omgeving. Een plenaire zaal voor keynote speeches en presentaties. Meerdere sub ruimtes voor break-out sessies of workshops. En diverse gelegenheden om te netwerken en te borrelen.

Lunches & diners

• Lunches
  • Recepties
  • Walking dinners
  • Diners

Prachtig gedekte tafels, verfijnde gerechten, smaakvolle wijnen, zacht kaarslicht. Ook stijlvol dineren is mogelijk bij de Grote Kerk.

De Grote Kerk werkt samen met S and S Food Services. Zij kennen perfect de weg in de Grote Kerk en denken graag met je mee over de mogelijkheden. S and S voorziet in maatwerkoplossingen in de Grote Kerk aan gezelschappen van 2 tot 500 personen, indien nodig zelfs meer. S and S Food Services staat bekend om haar gezonde en gevarieerde aanbod en haar discrete, uiterst vriendelijke bediening.

De opdrachtgevers van S and S roemen hen over onze flexibiliteit, gastvrijheid, professionaliteit, het gehele ontzorgen en last but not least om ons geweldige culinaire product.

Culturele evenementen

• Koorconcerten
  • Klassieke muziek
  • Dans & toneel
  • Cabaret
  • Exposities

Toneel, dans, koorconcerten, klassieke muziek, exposities; de Grote Kerk vormt hét decor voor allerlei culturele evenementen.

Samen met onze vaste partners bieden wij alle mogelijke technische faciliteiten die hiervoor nodig zijn.

Vakbeurzen

• Beurzen

Ruim 2200 m2 staat er tot je beschikking. De Grote Kerk biedt de ideale ruimte voor jouw vakbeurs. Maar; de Grote Kerk is meer dan een locatie alleen. Wij denken met je mee over het concept, de inrichting en de uitvoering én we kunnen je hiervoor in contact brengen met relevante partners.