Geweldige locatie voor uw feestje in Den Haag

Het decor voor jouw evenement

De Grote Kerk is één van de oudste gebouwen van de stad en zorgt hiermee voor een unieke ambiance voor jouw evenement. Of je nu een bedrijfsfeest, chique diner of juist een expositie of festival wil organiseren, de Grote Kerk kan hiervoor jouw bijzondere evenementenlocatie zijn.

De Grote Kerk biedt namelijk alle faciliteiten om van jouw evenement een succes te maken. We denken mee, ontzorgen en brengen je in contact met de juiste toeleveranciers. We beschikken over een professionele cateringruimte, voldoende krachtstroompunten en de aanwezige vloer- en luchtverwarming zorgen in het gehele pand voor een aangename temperatuur.

Huur de Grote Kerk.

Ruimtes & plattegronden

De totale oppervlakte van de Grote Kerk bedraagt maar liefst 2.200m2, waarvan de grootste ruimtes de Kerkzaal (1.470m2) en het Hoogkoor (575m2) zijn. Beide ruimtes kunnen van elkaar worden gescheiden d.m.v. stijlvolle gordijnen.

De Grote Kerk beschikt daarnaast over 8 kleinere ruimtes, waarvan de sfeervolle Assendelftkapel de grootste ruimte is met 72m2. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 80 personen en kan ook los en per dagdeel worden gehuurd.

De overige ruimtes zijn de Zuidkapel (55m2), Huijgenskamer (40m2), Kosterskamer (21m2), Chirurgijnskamer (15m2) en Randerodekamer (14m2). In de aangelegen Kosterswoning zijn daarnaast ook de Ooievaarskamer (20 m2) en de Klapwakerskamer (30 m2) beschikbaar.

In de directe omgeving van de Grote Kerk bevinden zich tot slot het Nutshuis en het Spaansche Hof. Zij bieden uitkomst als meer ruimtes gewenst zijn.

Techniek & catering

Van der Veen Event Engineering is onze vaste partner voor het aanleggen van de benodigde stroomaansluitingen. Als huurder maak je daarom altijd gebruik van hun diensten. Wij adviseren je om hen eveneens in te schakelen voor de techniek omdat zij de partij zijn met jarenlange ervaring op dit vlak bij ons in de kerk. Je bent echter vrij om met een andere techniekpartner samen te werken.

De Grote Kerk werkt samen met diverse cateraars, waaronder S and S Food Services, CateringMeesters, Zebedeüs en FourParties. Deze bedrijven kennen de weg in de Grote Kerk en denken graag met je mee. Je bent echter vrij om met een andere cateraar samen te werken voor jouw evenement. Houd er wel rekening mee dat we in dat geval 10% afdracht berekenen over de genuttigde hapjes en drankjes.

Wilt u meer informatie of afspraak maken? Neem contact op met ons en we helpen u graag verder! U kunt contact op met ons opnemen via telefoon nummer 070-7370325. U kunt ons ook mailen via contact@grote-kerk.nl.